Köszöntünk!


Szeretettel üdvözlünk Téged a Szegedi Biblia Szól Közösségben. Talán jártál már gyülekezetben, de az is lehet, hogy életedben először látogatsz el ilyen helyre. Az alábbi sorok segítenek képet alkotni arról, hogy MIRE SZÁMÍTHATSZ:

Minden alkalom egy kb. 20 perces zenei blokkal kezdődik. Mai hangszerelésű, modern dalokra gondolj. A bejelentéseket és a további zeneszámokat egy kb. 40 perces bibliai tanításköveti; Isten üzenetét napjaink nyelvezetével, gyakorlati hangnemben, humorral fűszerezve tolmácsolja lelkipásztorunk. A kb. másfél órás alkalmak közös teázással, kávézással és beszélgetéssel érnek véget.

 

Néhány HASZNOS ÖTLET segíthet, amikor meglátogatod a gyülekezetünket:

- Az ÖLTÖZKÖDÉS nálunk teljesen KÖTETLEN. Hétköznapi vagy alkalmi öltözetet is viselhetsz. Nincs öltözködési protokoll – olyan ruhában látogass el hozzánk, amiben kényelmesen érzed magad.
- Bárhová leülhetsz, közösségünkben NINCSENEK KIJELÖLT HELYEK.
- SOK a BARÁTSÁGOS EMBER nálunk – valaki biztosan megszólít téged is.
-A gyermekeid biztonságban lesznek és nagyon jól fogják érezni magukat. A gyülekezeti GYERMEKPROGRAMOK (gyüli-ovi, vasárnapi iskola) stábja gyakorlott gyermekvigyázókból áll, a lehető legnagyobb figyelmet szentelik gyermekeidnek.
- Nem pályázunk a pénzedre! Vendégeinknek NINCS ANYAGI KÖTELEZETTSÉGük az adakozás során.

Gyülekezetünk nem tökéletes gyülekezet, viszont arra törekszünk, hogy közösségünk egy olyan hely legyen, amiről elmondható, hogy "TÖKÉLETES hely NEM TÖKÉLETES emberek számára”.

Szeretettel várunk most vasárnap 10:00 órakor. 

(További részletekért kérünk, hogy írj nekünk szeged@bibliaszol.hu.)